Flour Style Wok Budapest

autentikus kínai konyha

Családunk több évtizede él már Magyarországon, Budapesten. Számos kínai ételt kínáló étteremben jártunk már, de egyik fogás sem tudta megközelíteni az otthon ízeit. Ez a honvágy egy merész ötletté nőtte ki magát, családi receptjeinket összegyűjtve saját, kínai éttermet nyitottunk. Elengedhetetlen számunkra a hagyományok tisztelete, így a wok bar berendezése, hangulata és az általunk kínált fogások is mind-mind a kínai szokásokat, kultúrát idézik.

Vendégeinknek szívesen mesélünk receptjeinkről és gyökereinkről, családi hagyományainkról, így továbbadva Kína örökségét a hozzánk betérőknek.

Flour Style Wok Bar – A legjobb Wok Étterem Budapesten

WokBar Budapest
WokBar Budapest
WokBar Budapest

Ételeink

A kínai gasztronómia világa nagyon sokszínű és változatos. A receptek a családi hagyaték részét képzik és családfőről, családfőre szállnak. Európában számos kínai étterem, gyors büfé nyílt az elmúlt évtizedekben, de csak kevés kínál autentikus kínai fogásokat. A Flour Style Wok Bar feladatának tekinti, hogy vendégeinek új, eddig talán ismeretlen ételeket is mutasson, elszakadva a gyorséttermekből már ismert kínálattól.

Kínálatunkban szerepel a klasszikus pirított tészta, a különleges kínai leves: a ramen, a kuriózumnak számító hakao és számos más wokban készült étel is.

Kóstold meg Kína autentikus fogásait, anélkül, hogy elhagynád Budapest városát!

A legjobb Wok Étterem Budapesten

Hitvallásunk a kínai konyha népszerűsítése, kizárólag hagyományos recepeteket és alapanyagokat használva, autentikus környezetben.

1053 Múzeum körút 39., Budapest

Éttermünk a Kálvin tér közvetlen közelében található.

+36 30 210 2836

Asztalfoglalás igényével, információért, hívjon minket bátran!

Nyitvatartás: 10:00-22:00

Akár ebédre, akár vacsorára érkezik hozzánk, szeretettel várjuk éttermünkbe!

Éttermünkben minden vendégünk megismerheti Kína ízeit, annak tipikus fűszereit, hozzávalóit és kultúráját. Látványkonyhánknak köszönhetően pedig mindenki részese lehet a főzés élményének!

Minden fűszerünk Kínából érkezik, receptjeink pedig családi örökségek, így bátran ajánljuk ételeinket azoknak is, akik szívesen megkóstolnák a keleti ízeket anélkül, hogy repülőre szeretnének szállni.

Wok éttermünk Budapest belvárosában, a Kálvin tér közelében helyezkedik el. Akár egy gyors ebédre vágyik barátaival, akár kedvesével töltene el nálunk egy meghitt vacsorát, szerettel várjuk!